Luxe tuinstoelen

✔ Italiaans topmerk

✔ Gemaakt door echte designers

✔ Gebruik van hoogwaardig materiaal

Home / Luxe tuinstoelen

Iedere buitenruimte verdient een mooie tuinset met luxe tuinstoelen. ID Garden and Home vertegenwoordigt het Italiaanse merk Talenti Outdoor met een grote showroom in Culemborg. Bij ons koopt u exclusieve en comfortabele tuinstoelen, waarbij aandacht is besteed aan comfort en uitstraling. Ook mag u ervan uitgaan dat alle stoelen lang meegaan dankzij de stevige constructie van kwalitatief materiaal.

Wilt u meer te weten komen over onze luxe tuinstoelen?
alabama hout
Salinas buiten terras

Exclusieve collectie luxe tuinstoelen in verschillende stijlen

Of u nu houdt van modern meubilair, of liever kiest voor de Boheemse Ibiza-stijl voor buitenmeubels: in onze exclusieve collectie vindt u luxe tuinstoelen die passen in iedere buitenruimte. Kiest u voor onze stoelen bij uw luxe tuintafel, dan kiest u voor duurzaam tuinmeubilair dat lang meegaat. De luxe tuinstoelen onderscheiden zich door hun hoogwaardige materialen, zoals fijn teakhout, roestvrij staal, en speciale outdoor stoffen die bestand zijn tegen weersinvloeden zoals regen, zon en vocht. Dit garandeert een lange levensduur en makkelijk onderhoud. Tevens zijn de stoelen waterbestendig, waardoor u ze ook in het najaar prima buiten laat staan.

Ga voor comfort en kwaliteit met ons tuinmeubilair

Of u nu kiest voor een gezellige zithoek in de tuin of op zoek bent naar stoelen voor aan uw tafel in de tuin, onze exclusieve collectie luxe tuinstoelen bieden de perfecte balans tussen stijl en comfort. Met moderne buitenmeubelen geniet u optimaal van lange, zonnige dagen. Of u nu een horecaterras wil voorzien van een nieuwe inrichting, op zoek bent naar design tuinmeubelen voor uw hoteltuin of een ander project voor ons heeft: wij helpen u graag bij het vinden van de juiste, luxe tuinstoelen en accessoires. Neem contact met ons op om een afspraak te maken en kom langs in onze showroom. U bereikt ons via info@talenti-outdoor.nl of 0161-700201.