Luxe ligbedden

✔ Italiaans topmerk

✔ Gemaakt door echte designers

✔ Gebruik van hoogwaardig materiaal

Home / Luxe ligbedden

Luxe ligbedden zijn uitermate geschikt voor sauna’s, zwembaden of op een jacht of cruiseschip. Zoekt u naar de perfecte ligbedden om een ruimte mee in te richten? Bij ID Garden and Home vindt u een uitgebreid assortiment van ligbedden van het merk Talenti Outdoor. U ontdekt al onze ligbedden in onze showroom in Culemborg.

Wilt u meer te weten komen over onze luxe ligbedden?
Cruise teak Talenti-Outdoor nederland breda culemborg ETC luxe tuinmeubel design italie
George Collectie van talenti-outdoor exclusieve luxe design tuinmeubel lounge gardenset

Heerlijk ontspannen op de luxe ligbedden van Italiaanse designers

Wat uw smaak ook is: bij ons vindt u luxe ligbedden in allerlei soorten en maten. Zo zijn er een- en tweepersoons ligbedden te verkrijgen, in verschillende vormen. Kies bijvoorbeeld voor een speels rond ligbed. De hoogwaardige materialen, zoals hout en aluminium, zorgen voor een elegante uitstraling. De Ibiza-stijl meubels zorgen voor comfort en laten u optimaal genieten van het buitenleven. Ook in de herfst of winter hoeft u zich geen zorgen te maken over het design buitenmeubilair. Vanwege de goede materialen zijn alle meubels namelijk weer- en waterbestendig.

Ga voor comfort met deze ligbedden

Ligbedden en ander luxe tuinmeubilair koopt u bij ons. Onze adviseurs vertellen u graag meer over de producten en helpen u bij het vinden van de juiste ligbedden voor uw buitenruimte. Wilt u de ligbedden eens in het echt bekijken? Kom dan langs in onze showroom, welke enkel op afspraak te bezoeken is. Neem hiervoor contact met ons op via 0161-700201 of info@talenti-outdoor.nl. Voor inspiratie neemt u een kijkje naar onze eerdere projecten.