PROJECTEN van TALENTI

Design in zijn vele nuances is wat het concept van elk Talenti-project drijft.

Elk product begint bij het ontwerp, dat wil zeggen bij de planning , met als doel functionaliteit en esthetiek te synthetiseren. Het ergonomische en functionele ontwerp van elk Talenti-product is ontworpen voor degenen die het leven, maar ook voor degenen die, als receptie- of cateringprofessionals, ruimten en omgevingen flexibel en praktisch moeten beheren.

De gegarandeerde prestaties, de technische kwaliteiten en de door Talenti gekozen materialen zijn perfect geschikt voor verschillende contexten en inrichtingsstijlen: buitenruimtes van hotels, resorts, restaurants, spa’s, cafés en loungebars, maar ook jachten en cruiseschepen .
Talenti creëert originele en verfijnde inrichtingselementen, die de unieke stijl van de Italiaanse smaak op zijn best vertegenwoordigen, waarbij de grenzen tussen binnen- en buitenmeubels worden overschreden.

Elk detail van Talenti-producten wordt bestudeerd zodat ontwerpers, architecten en meubelprofessionals alleen het beste kunnen kiezen .
Talenti biedt complete en actuele collecties exclusieve meubels en accessoires die bestand zijn tegen alle weersomstandigheden, zelfs de meest extreme.

Talenti is in staat architecten, ontwerpers en professionals te ondersteunen in elke fase van het project, door met hen samen te werken en de grootst mogelijke aandacht te besteden aan de veranderingen en behoeften van een constant evoluerende markt. Het bedrijf biedt een uitgebreide catalogus en kan met zijn verschillende producten aan elke vraag op het gebied van esthetiek, functionaliteit, budget en design voldoen.

De creatieve flexibiliteit en kwalitatieve uitmuntendheid die het bedrijf kenmerkt, maakt het ook mogelijk om op maat gemaakte inrichtingsoplossingen te creëren; vertrekkend van de producten in de Talenti -catalogus, ontwikkelt het oplossingen op maat , past het afwerkingen, kleuren en afmetingen aan aan de behoeften van een veeleisende en verfijnde klantenkring en biedt het de veelzijdigheid van een op maat gemaakt product.

De geselecteerde projecten zijn slechts een deel van de geweldige ervaring en dynamiek van het merk Talenti. Ze laten zien hoe de stoelen, banken, tafels, stoelen en alle inrichtingsaccessoires die door het bedrijf worden voorgesteld, in staat zijn om aan elk ontwerpverzoek in de verschillende horeca-, nautische en residentiële industrieën te voldoen, waardoor fascinerende plekken worden omgevormd tot oases van rust, ontspanning en comfort.

PROJECTEN IN DE SPOTLIGHT

CAMPARIA LOUNGE – ITALIË (SICILIË)

Deze prestigieuze ruimte, samengesteld door “ruffinoassociti”, is het eerste deel van een belangrijke herontwikkeling en restauratie van het historische complex genaamd “Camparia”, gelegen in het stedelijke centrum van het eiland Favignana.
Van oudsher was de Camparia bedoeld voor het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden aan de netten, uitrustingsstukken en alles wat met de tonijnvisserij te maken had, evenals voor de opslag van de boten in de winter.

GRAND HOTEL VICTORIA – ITALIË (LOMBARDIJE)

Talenti is gekozen om het interieur van dit luxe hotel in te richten.

Er zijn met name belangrijke en comfortabele ligbedden uit de Casilda- en Cleo-collecties voorgesteld om de grote ruimtes van het zwembadgedeelte in te richten en gasten uit te nodigen om te knuffelen en te ontspannen na een dag de meest pittoreske dorpjes van het meer en de natuurlijke schoonheden van de omgeving te hebben verkend .

GRAND HOTEL ALASSIO & SPA RESORT – ITALY (LIGURIA)

Grand Hotel Alassio Beach & SPA Resort biedt uitzicht op de kusten van de Riviera di Ponente en is een luxe restaurant in het hart van de Ligurische geschiedenis.
Tegenwoordig wordt de oude charme van zijn prachtige architectuur, onlangs het onderwerp van een conservatieve restauratie, gecombineerd met de hoogwaardige technologie van diensten, het meest moderne comfort en met eigentijdse chique interieurs, die minimalistische lijnen en strandachtig design combineren.

RESIDENZA PRIVATA – VILLA MARTINE – ITALY (SARDEGNA)

“Villa Martine”, is een exclusieve luxe residentie op slechts enkele minuten van de zee en de stad Porto Cervo. Het is gelegen op een heuvel waarvandaan het mogelijk is om zelfs vanuit het huis van het uitzicht op de zee te genieten dankzij de oriëntatie en de grote ramen met uitzicht op het panorama. De Villa bestaat uit verschillende lichamen die organisch zijn verdeeld binnen de context, evenals het zwembad en de verschillende paden. 

VILLA SUL PALAZZO – ITALY (LAZIO)

In het hart van de Eeuwige Stad, in een van de meest exclusieve wijken van de hoofdstad (Parioli), is een luxueus project geboren: een privéwoning die uitzonderlijk sprankelend is dankzij de gekozen materialen en de unieke locatie. De Villa sul Palazzo is gecreëerd op de bovenste verdiepingen van Villa Carrega, een residentie gebouwd in 1912 als onderkomen van een prins. Jarenlang was de villa een religieus bouwwerk, daarna werd het gebruikt voor woondoeleinden en in 2017 werden de bovenste verdiepingen getransformeerd tot een adembenemend huis. De prachtige terrassen met uitzicht op de stad zijn ingericht met de stijl en klasse van Talenti-producten.

EMOCEAN – RSY 38M EXP

Rosetti Superyachts 38m EXP My Emocean is gebouwd voor een aantal ervaren eigenaren die nauw betrokken zijn bij alle aspecten van het ontwerp en de constructie van jachten. Rosetti Superyachts 38m EXP My Emocean is ontworpen om lange tijd comfortabel aan boord door te brengen. totaal, veilig in alle omstandigheden op zee.
Het exterieurprofiel is van klassieke proporties maar eigentijds van stijl, met sterke lijnen.

CAMPARIA LOUNGE – ITALY (SICILIA)

CAMPARIA LOUNGE – ITALY (SICILIA)

GRAND HOTEL VICTORIA – ITALY (LOMBARDIA)
GRAND HOTEL VICTORIA – ITALY (LOMBARDIA)
Grand-Hotel-Alassio-Beach-01web-1 overzichtfoto
GRAND HOTEL ALASSIO & SPA RESORT – ITALY (LIGURIA)
Villa-Martine-web-1_rev2 overzichtfoto
RESIDENZA PRIVATA – VILLA MARTINE – ITALY (SARDEGNA)
VILLA SUL PALAZZO – ITALY (LAZIO)
VILLA SUL PALAZZO – ITALY (LAZIO)
RSY_38M_EXP_EMOCEAN_01-sito-1 overzichtfoto
EMOCEAN – RSY 38M EXP