Ibiza-stijl meubels

✔ Italiaans topmerk

✔ Gemaakt door echte designers

✔ Gebruik van hoogwaardig materiaal

Home / Ibiza-stijl meubels

Met onze prachtige Ibiza-stijl meubels haalt u een vakantiesfeer naar uw tuin, terras of ander soort buitenruimte. De Boheemse-stijl, die u vaak terugziet op de Mediterrane eilanden, zorgt voor een optimaal vakantiegevoel. In onze showroom in Culemborg vindt u verschillende meubels van het Italiaanse merk Talenti Outdoor, waarmee u zorgt voor een prachtige plek om tot rust te komen.

Wilt u meer te weten komen over onze Ibiza-stijl meubels?
alabama hout
Salinas buiten terras

Met Ibiza-stijl meubels haalt u een vakantiegevoel in huis

Natuurlijke materialen, gecombineerd met een persoonlijke stijl van ervaren designers, zorgen voor een prachtig aanbod van moderne buitenmeubelen, dat u terugvindt bij ID Garden and Home. Wij bieden een uitgebreide collectie van allerlei moderne terrasmeubels in Ibiza-stijl, waarmee u de zomer in huis haalt. Dankzij de vele mogelijkheden bieden wij een passende oplossing op het gebied van esthetiek, functionaliteit en budget. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u meubels in een prachtige Ibiza-stijl, die volledig aansluiten op het interieur van uw buitenruimte. Met onze luxe outdoor lampen zorgt u voor een prachtig geheel.

Kom langs in onze showroom en ontdek de collectie

Wilt u een buitenruimte aankleden met prachtige accessoires en meubels in Ibiza-stijl? Dan zit u bij ons goed. Met prachtige tuinsets en bijpassende luxe buitentapijten haalt u de Ibiza-sfeer in huis. Maak een afspraak door te bellen naar 0161-700201 en een e-mail te sturen naar info@talenti-outdoor.nl en kom langs in de showroom. Wij staan voor u klaar om met u mee te kijken naar de verschillende mogelijkheden, om te voldoen aan uw wensen.