Duurzame tuinmeubelen

✔ Italiaans topmerk

✔ Gemaakt door echte designers

✔ Gebruik van hoogwaardig materiaal

Home / Duurzame tuinmeubelen

Bij ID Garden and Home koopt u duurzame tuinmeubelen van het Italiaanse merk Talenti Outdoor. Deze bijzondere meubels zijn vervaardigd uit prachtige materialen die geschikt zijn voor outdoor-gebruik en lang meegaan. De designers hebben het tuinmeubilair met veel zorg, hun eigen identiteit en bijzonder materiaalgebruik ontworpen. In onze showroom in Culemborg hebben wij onze collectie voor u uitgestald.

Wilt u meer te weten komen over onze duurzame tuinmeubelen?
Touch Collectie van Talenti Outdoor gardenfurniture tuinmeubelen
Bridge Collectie van Talenti Outdoor Tuinmeubelen

Met onze duurzame tuinmeubelen geniet u van heerlijke dagen in de buitenruimte

Wilt u een buitenruimte vullen met mooie, duurzame tuinmeubelen? Haal een stukje Italië in huis met de prachtige design buitenmeubels van het merk Talenti Outdoor. Deze luxe tuinmeubelen zijn uitermate geschikt voor tuinen, maar staan ook mooi op het terras van uw horecagelegenheid, of in uw kantoorpand. Zelfs hotels, resorts en jachten hebben wij voorzien van dit prachtige tuinmeubilair. De producten zijn van uitstekende kwaliteit en waterbestendig. Door de weerbestendigheid geniet u het hele jaar door van uw tuinmeubelen. Zo weet u zeker dat ze lang meegaan. Onze op maat gemaakte inrichtingsoplossingen zorgen ervoor dat wij voor ieder project passende tuinmeubelen kunnen faciliteren.

Breng een bezoek aan onze showroom

Om onze collectie duurzame Italiaanse tuinmeubelen te bekijken, komt u langs in onze showroom in Culemborg. Maak daarvoor een afspraak door contact met ons op te nemen via info@talenti-outdoor.nl of 0161-700201. Wij nemen graag de tijd om met u mee te kijken en een passende tuinset te vinden voor uw project. Neem ook eens een kijkje bij onze eerdere projecten, voor een idee van de mogelijkheden.