Lamp-cleo-2 talenti-outdoor exclusieve verlichting lamp licht tuinverlichting gardenlight
data sheet afbeelding talenti outdoor lamp

Luxe outdoor lampen

Zoekt u luxe outdoor lampen voor extra sfeer en in uw buitenruimte? Bij ID Garden and Home vindt u een prachtige collectie van het merk Talenti Outdoor. De design tuinverlichting is met zorg ontworpen en vervaardigd van hoogwaardig materiaal. Voor iedere stijl is er een gewenst type lamp te vinden in ons uitgebreide en zorgvuldig samengestelde assortiment. In onze showroom in Culemborg presenteren wij de diverse mogelijkheden.

Wat voor luxe outdoor lampen koopt u bij ons?

In ons aanbod van luxueuze tuinverlichting vindt u lampen in bijzondere vormen en materialen. Van een lantaarn met stalen frame en hout, tot een vloerlamp gemaakt van aluminium en synthetisch touw; wat uw stijl ook is, bij ons vindt u bijzondere lampen die uw buitenruimte volledig afmaken. Het sfeerlicht creëert een ontspannen en gezellige sfeer. Denk bijvoorbeeld aan romantisch licht dat past bij de moderne meubels op het terras, of subtiele spots tegen de muren. Of u nu een buitenruimte van een hotel inricht, of voor een loungebar passende verlichting zoekt: onze lampen bepalen de sfeer. Combineer de luxe outdoor lampen met onze houten terrasmeubels en geniet optimaal van heerlijke avonden in uw tuin.

Verlicht uw buitenruimte

Bent u op zoek naar luxe buitenlampen die passen bij uw design buitenmeubels? Kom dan langs in onze showroom en ontdek de uitgebreide collectie. Naast verlichting koopt u ook andere accessoires bij ons. Zo geven onze buitentapijten uw buitenruimte een huiselijk gevoel. Benader ons voor de mogelijkheden en om een afspraak te maken via info@talenti-outdoor.nl of 0161-700201.