Jackie Collection Talenti Outdoor accessoires
Carpet Data Sheet

Collectie buitentapijten

Zoekt u stijlvolle buitentapijten voor uw terras of tuin? Met een ruime collectie luxueuze buitentapijten van het merk Talenti Outdoor, vindt u gegarandeerd wat u zoekt bij ID Garden and Home. In onze showroom in Culemborg heeft u de mogelijkheid de verschillende stijlen, vormen en afmetingen te bekijken om zo de beste keuze te maken voor uw project.

Onze buitentapijten maken uw buitenruimte af

De juiste meubels zorgen voor een fijne plek in uw buitenruimte, maar met verschillende accessoires maakt u het helemaal af. Zo is een tapijt voor buiten de ideale aankleding voor een terras, tuin of ander soort buitenruimte. Met onze bijzondere buitentapijten, in combinatie met onze luxe tuinmeubelen, verandert u uw buitenruimte in een stijlvolle plek om veel mooie dagen in door te brengen. Wat voor type buitenkleed u ook wenst, de mogelijkheden zijn eindeloos. Zo kiest u zelf de afmetingen, de kleur en de vorm. Past een rond kleed bijvoorbeeld beter bij uw stijl en interieur? Dit behoort zeker tot de mogelijkheden.

Geniet van mooie dagen in een stijlvol aangeklede buitenruimte

In onze ruime collectie vindt u niet alleen moderne buitenmeubelen. Ook diverse accessoires om uw tuin mee aan te kleden, koopt u bij ons. Zorg voor sfeer met een van onze passende buitentapijten en plaats een luxe parasol voor wat extra schaduw op zonnige dagen. Wat uw wensen ook zijn, bij ons vindt u alles om uw buitenruimte luxueus mee in te richten. Maak een afspraak via info@talenti-outdoor.nl of 0161-700201 en kom langs in onze showroom om de producten te bekijken.